Terms of use
  • Soundjack is free of charge for anyone.

 

  • Soundjack is closed source.

 

  • Inofficial and non-commerciial projects and performances don't imply any restrictions.

 

  • Official and/or commercial projects and performances assume credits and citation of the system in form of "powered by www.soundjack.eu" including the Soundjack logo and our approval.

 

  • Also the integration of Soundjack or any of its components into other projects assumes credits and citation of the system in form of "powered by www.soundjack.eu" including the Soundjack logo and our approval.

 

  • Upon request other forms of commercial and non-commercial collaboration can be negotiated with the author.

 

  • Soundjack logo:

 

 

 

 

 

 

 

 

Chat (time zone UTC-1)

fminaux - 16:34

It is strange today, the box for the "packets" sent stopped working (it became light grey). However, we were able to continue our rehearsal just fine.

fminaux - 15:56

Cool!

jazzalex - 15:54

Yes, there are several SJ-Online teachers including ourselves.

fminaux - 15:35

Ok, that sounds good. I am going to experiment teaching lessons using SJ next week. I will let you know how it goes. Have you guys taught using SJ before?

jazzalex - 15:13

I myself don't use the starter anymore. I left it in the bundle just in case when others have problems. Please try without but make sure SJ is enabled in the security settings.

fminaux - 15:09

Hi Alex, i was wondering if we still need to run the SJ Starter with the newest version of SJ200524? Thank you! François

JamTuner - 07:48

I am AFK

JamTuner - 07:24

we are far apart and shuld start at the highest buffer setting

JamTuner - 07:22

Gerald - raise the network buffer ton512

JamTuner - 01:21

I am currently at my desk and ready to help, if needed :)

JamTuner - 01:20

I am streaming audio for those who need to test. Just connect with me :)

beigeforce - 21:25

hello hola bonjour hallo

rfiorentino - 15:33

JamTuner - that's ok, I finally figured it out! :) I had to turn my fader, on the left, all the way down.

JamTuner - 10:05

I am going afk - audio stream will play on unless something happens.

JamTuner - 01:38

Rocco- sorry I lost patience with you yesterday

JamTuner - 01:18

Everyone - I can't help if you don't engage :)

JamTuner - 01:05

it sounds lie your hardware/software set-up(s) are causing the client to crash.

JamTuner - 01:04

fiddleman and friend - if you give me some more detail about your interfaces and etc , I may be able to help you

JamTuner - 01:03

I am back and streaming audo for testing. Just connect to me :)

fiddleman - 00:35

Crashed again!

fiddleman - 00:34

CyClone.52 -- Once SoundJack crashes, I cannot get it to come back up!

fiddleman - 00:33

that didn't work!!!

JamTuner - 00:29

the audio tet stream is off for a while. I will resume it hen I can. meanwhile if you have questions, please ask ans try to stay around long enough for me to respond, or go to the facebookk soundjack

JamTuner - 23:56

I am streaming audo for testing. Just connect to me :)

JamTuner - 23:55

I am at my desk.

fiddleman - 23:37

CyClone.52. Lost you.

fiddleman - 23:23

CyClone.52

JamTuner - 23:17

I am afk for maybe forty minutes.

JamTuner - 23:16

there is also a soundjack facebook group www.fhttps://www.facebook.com/groups/Soundjack

JamTuner - 23:15

fiddleman...I ave to go afk for a while, when I return , and you are still around, I will try to help you . I am This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., or arne nordwall on Face Book

fiddleman - 23:10

The Apolo is now connected, but we still can't hear each other at all.

JamTuner - 23:01

Fiddleman- you friend has DL'd the SJ client properly and installed and opened it ( while not on the webpage) and the opened the browser page ?

JamTuner - 23:00

I use an apoolo quad , no problem for years :)

fiddleman - 22:59

Thanks -- My friend is having trouble getting either sent or received audio from his Apollo interface. It is connecting (and we are both GREEN), but his interface isn't even showing up on the dropdown

fiddleman - 22:59

Thanks -- My friend is having trouble getting either sent or received audio from his Apollo interface. It is connecting (and we are both GREEN), but his interface isn't even showing up on the dropdown

JamTuner - 22:56

I am logged in here to help and stream test audio whenever I can. I standby to help whe I am at my desk

JamTuner - 22:55

after that the connection box ( normally green with "4" ) can be lowered or raised to fine tune jitter

JamTuner - 22:53

fiddleman- always start with nw buffer at512- then when you have connected to someone, lower it incrementelly to the lowest setting that works...

fiddleman - 22:45

Thanks for changing your buffer for me!

fiddleman - 22:45

Thanks. Still learning how to optimize this. I'm on the phone with CyClone.52 (an old buddy of mine). We're trying to do our first 'session'.

SHOUT_NONMEMBER